Title

CUM LIVRAM? GRATUIT!

City Grill Family – livrăm mâncare la oala în București și Ilfov

Atunci când vrei să-i hrănești pe cei dragi cu cea mai bună mâncare, nu doar gustoasă, dar și preparată din ingrediente de calitate, fără E-uri, alege City Grill Family. Astfel, vei avea gustul mâncării din copilărie, rețete de mâncare preparată în casă, pe placul întregii familii.

Gătim exclusiv la comandă
Ținem la prospețimea mâncării și o preparăm special pentru tine. Atunci când alegi mâncarea la oală de la City Grill Family, știi că mâncarea a fost preparată din din cele mai bune ingrediete și este proaspătă. Ne poți lăsa observațiile legate de comandă la finalul acesteia.

Plasarea comenzii
Poți comanda direct de pe site-ul https://family.citygrill.ro
Adaugi preparatele în coșul de cumpărături. Selectezi data și ora de livrare, metoda de plată și completezi adresa de livrare. Apoi plasezi comanda.
Dacă preferi să ne suni și să comanzi mâncare pentru familie direct la telefon, numărul nostru este 0219955 în intervalul 09-18.
În ziua livrării îți vom trimite un mesaj care te va anunța că suntem gata să aducem mâncarea.

 Programul de preluare a comenzilor de mâncare la oală prin call center este:

De luni până duminică, de la 09:00 la 18:00

Modalități de plată
- Cu cardul la livrare
- Plata online cu cardul, prin platforma MobilPay
- Cash la livrare
- Tichete cadou (card de tichete)

Zone de livrare pentru City Grill Family
- București - livrăm mâncare la oală în toate sectoarele din București (sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6. Pentru București, comanda minimă este de 100 de lei.
- Ilfov - acoperim livrarea cu mâncare la oală în Ilfov, în mai multe zone: Comuna Pantelimon, Dobroești, Ștefăneștii de Jos (Cosmopolis), Tunari, Otopeni, Ostratu, Pipera, Voluntari, Snagov, Chitila, Mogoșoaia, Bragadiru, Popești Leordeni, Comuna Berceni. Pentru Ilfov, comanda minimă este de 150 de lei.

Programul de livrare comenzi este: LUNI-DUMINICĂ: 11-19 

În funcție de natura comenzii tale și dacă se discută din timp acest aspect, se poate livra și în afara intervalelor afisate.

Costul livrării

În ziua livrării, vei primi un mesaj care te va anunța că suntem gata de livrare.

Produsele sunt livrate în recipiente de unică folosință, cu sigiliu. Preparatele vor ajunge la dumneavoastră în condiții de siguranță, la temperaturi cuprinse între 2-6⁰C, în funcție de produs.

Livrarea este gratuită, atâta timp cât este în zona de livrarea a City Grill Family și comanda atinge minimum 100 de lei pentru București, respectiv 150 de lei pentru Ilfov.
Dacă ești în afara zonei de livrare, te rugăm să ne suni la 0219955 în intervalul 09-18 și vom încerca să găsim o variantă pentru a veni în ajutorul tău.