Title

EVENIMENTE CORPORATE

City Grill Family este alături de tine, pentru ca evenimentele din viața ta și a celor dragi să fie o încântare și să aducă acel gust bun de mâncare tradițională, de care se bucură cu adevărat românii.
Poți alege din prepratele noastre la oală, în cantități mari și te putem ajuta să creezi un meniu perfect pentru evenimentul pe care îl organizezi. Venim cu o experiență generoasă în organizarea evenimentelor și știm că de multe ori mâncarea este unul dintre cele mai importante ingrediente ale unui eveniment reușit. Te putem ajuta să preparăm mâncare așa cum ai face și tu, fără E-uri, cu rețete tradiționale.
Indiferent de tipul evenimentul îți punem la dispoziție mâncarea la oală și îți putem oferi o ofertă personalizată dacă ai nevoie de un meniu special.

Știm cu toții cât efort implică organizarea unui eveniment. Indiferent de amploarea acestuia, dorința și pasiunea pe care o investești este cea care se regăsește în rezultatul final.

În era noastră, timpul este cel mai important. Însă noi îți dăruim timp, timp pentru fiecare detaliu, fiecare solicitare, pentru discuții, întâlniri și feedback. Specialiștii noștri sunt implicați 100% în fiecare proiect.

Dacă ai un eveniment de organizat, ai ajuns în locul care trebuie. Ne angajăm să-ți oferim:

  • cea mai frumoasă aniversare
  • cea mai lăudată conferință
  • cel mai cool coffee break
  • un botez memorabil
  • un candy bar căruia nu-I poți rezista
  • cununie specială
  • un parastas liniștit

 Avem nevoie de detaliile evenimentului și in cel mai scurt timp revenim cu o ofertă personalizată. Te asigurăm că toți invitații tăi vor fi impresionați.

Grija noastră și respectarea regulilor de siguranță este importantă, însă în aceste momente este pe primul plan. Vă asigurăm că toți angajații noștri respectă întocmai procedurile de igienă iar produsele ajung la dumneavoastră în stare de siguranță.

Pentru mai multe informații te rog să ne contactezi:

Vera Mitu

Key Account Manager

Mobile : +4 0725558054
vera.mitu@citygrill.ro